خواص گردو با پنیر:
پنیر از جمله مواد غذایی است که طبع نسبتا سردی را همراه خود دارد اما در مقابل مغز گردو با طبعی گرم مهیای یک ترکیب جذاب و لذیذ می باشد. مصرف گردو و پنیر در کنار هم به عنوان یکی از خوراکیهای با طبع گرم، مزایای زیادی برای بدن دارد. استفاده از این دو ماده در کنار هم، ویتامینهای زیادی و همینطور کلسیم و فسفر را برای بدن تامین میکند. پنیر مادهای است که میزان زیادی از پروتئین و کلسیم را در ترکیبات خود دارد که هر دو در گردو نیز موجود هستند و مصرف این دو ماده غذایی باهم میتواند میزان این ترکیبات را در بدن افزایش دهد.
بهترین زمان مصرف گردو:
استفاده از گردو؛ در وعده صبحانه میتواند انرژی مورد نیاز بدن شما را برای فعالیتهای روزانه تان تامین نماید و شروع روز، یکی از بهترین زمانها برای مصرف گردو است. از طرفی استفاده از گردو؛ به عنوان عصرانه نیز میتواند خستگی بدن را در انتهای یک روز کاری کاهش داده و استقامت بدن را افزایش دهد که همین موضوع میتواند در افزایش میزان ایمنی بدن در مقابل بیماری هایی که اغلب در هنگام خستگی به سراغ بدن میآیند، موثر باشد.
دیدگاه خود را بنویسید